Az ember azonban csak akkor dönthet a saját útja mellett, ha azt tartja a legjobbnak a maga számára. Ha valamilyen más utat jobbnak tartana, akkor azt élné és fejlesztené a saját útja helyett. A többi út erkölcsi, társadalmi, politikai, filozófiai és vallási természetű konvenció. Az a tény, hogy a konvenciók mindig virágoznak valamilyen formában, azt bizonyítja, hogy az emberek elsöprő többsége nem a saját útját, hanem a konvenciót választja, s ennek következtében nem önmagát fejleszti, hanem egy módszert, s vele a saját teljességének rovására egy kollektívumot.
 

Hogyan tárható fel, mi rejlik bennünk?

Mivel személyiségünk alakulására számos tényező hatással van, egy sokrétű és komplikált rendszer feltárására vállalkozunk, amikor úgy döntünk, elmegyünk önismeretre. Minden amit teszünk, mondunk, minden eddigi sikerünk és kudarcunk hozzájárult ahhoz, akik most vagyunk. Mivel a személyiségünk sem egysíkú, ezért az önismeret is számos oldalról közelíthető meg.

 

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél változni vagy jobban megismerni belső forrásaidat, motivációidat, gátlásaidat és az erősségeidet, akkor jelentkezz a Faragatlan Fa Tréningre, mert a Benzaiten Tréning pszichológia alapelvek és keleti filozófia alkalmazásával garantálja, hogy kreatívabb, békésebb, derűsebb és eredményesebb lehetsz.

Jelentkezés:

írhatsz nekünk itt a Facebook felületén vagy kapcsolatba léphetsz velünk az alábbi lehetőségeken.

http://benzaiten.hu/

info@benzaiten.hu